Thursday, 21 July 2011

SeKoLaH BerHANtu!!

assalamualaikum..haa..mari2..dekat2 kan diri bace cerita sy...hahahaha...
hmm..macam mana nk mula kan story mory nie..
ok...al-kisah nye macam nie..sebelum sy masuk sem baru nie...sebulan sy cuti..huhh..xpuas cuti..pejam celik je..
memang xde plan ap pon cuti tu...ingat dalam otak..nak TIDO je...hahaha...tapi agak boring jugak la kt umh xde wt apa..nasib ada NUR AMANI[ank buah] yg bole hilang kan bosan sy...ehh...ke lain plk sy cte..haha..ok balik pd tajuk utama...sekolah berhantu...mesti nk tau kn apa cte sebenar??



cerita dye macam nie..geng2 bekas student SMK TAMAN KLANG UTAMA..ada projek buat rumah hantu untuk hari kantin kat sekolah kami...so..sy di panggil salah seorag drpd mereka2 untuk jd candid fotographer...hahaha.. haa..nie la geng2 kami..



meriah kan..seronok sgt ngn dorang nie...sume sempoi2 n sporting :)
selama seminggu kteorg sume b'kumpul dr awl smpai akhir nak wt rumah hantu..mcm2 ragam dorang sume...mmg memori t'indah...jom tgk gmbr2 krew wt rumah hantu nie...



perbincangan ahli2 lembaga...hahahaha



huhh.krew2 alumni b'posing lepas gantung bena :)




aminnnn~~ muka masing2 tengok makanan..(majlis doa selamat)



dong dong dong cheng..dong dong dong cheng..
-haaa..perempuan pon bole wat tarian singa tau..



sesi jual tiket..


okkk...jom tengok gambr2 yang telah sy snap pada hari kejadian...
hahahaha..





teraraaaaaaa!!~~~




NIGHT SESSION YOWW

sesi hantu2 kami make-up (^_^)


hantu make up hantu...cayaaa lahhh...



*aduhhh..panas muka aku..nak terbakar!!



apa pandang2..rasuk kau nanti..hahahaha



kiut miut kan hantu nie..bibir dia mengancam..hahaha



dah macam burung hantu pulak...



pocong impoart dari tanah perkuburan shah alam..hahahahahaha....



korang ingat hantu x pandai amik gmbar ke???



wuuuuuuuuuuuuuuu~~~



haa..nak bagi tahu gmbar kt atas ni..salah sekor hantu yang dah banyak kali
buat sy punya jantung nak tercabot...selalu sergah dari sebalik selekoh...



yeahhhh..kami la hantu2 yang paling bergaya di dunia ini...



wooooo..rumah hantu angan ku musnah...akibat gempa bumi yang melanda..



seronok hantu2 nie..



sesi mengumpat..hahahahaha...



INI LAH CREW ALUMNI!! :)


pose 1



pose 2




THE BIG DAY

 

kehenseman n keayuan terselah di situ...hahaha







hantu2 pada waktu hari karnival...













aksi2 pengunjung rumah hantu...


ini amoi aa..manyak takot woo...



oooo mak kauuu....hahahahaha



haa..ni lagi sorang perempuan mengalahkan hantu2 kami...gelak macam    
petir!!




kesian adik ku ini...belum apa2 dari pintu masuk dah menages...heheheheh



saya dan crew2 alumni :)





  







next...

haaa...cube tengok!! seriusly...memang xpercaya....begitu da bomb 
manusia2 yang nak masuk kt rumah hantu ni...sosak napas den..



haa..kalau korang nak tau..ni la artis jemputan..yang artis tu yang tudung gulung kaler merah..yg lagi 2 org tu adik beliau..khas dari sekolah raja gopal..hahaha
*sekolah raja zarina...



walauweee...ni kejadian yg xd ingin kan sbnar nye...benggong punye cine..bole main wiliiii2..last2 ke kereta kwn sy..yg dalam gambar tu bukan owner kereta..tu mengade nak posing..hahahah






ok...ni lah artis2 jemputan yang turut hadir untuk memeriah kan hari karnival :)


hahahahaha...sy amik gmbar dengan artissssssssss!!! kaja haruan nama dye..ehh...
KAJA HARUNA!!
*ni bukan artis yang sebenar..ni lah kawan baik saya...




afiq (idola kecil tv9)


shila amza (oiam)


peace yoooow



AKSI2 JAKON dr CREW ALUMNI :)
jangan maraa haaaa..hahahaha







yessssssssss...itu la sedikit sebanyak dari sy..



7 comments:

  1. best nyeee ! siap ade artis lagi ha .. tapi muka si kaja tue manjang golak jek , padahal masuk rumah antu tue , haha !

    ReplyDelete
  2. hahahaha..yee...best moment nie...xpuas rse nye..sronok tgk gelagat dak2 yg msuk..kaja tu nmpk je golak2..tpi lm ati takut..bedebar2...

    ReplyDelete
  3. hahaha . mmg nampak REALLLLLLLLLLLLL!!

    kalau la bleh kenakan org pakai hantu palsu tuuu... :D

    ReplyDelete
  4. eleh kaja tu acah2 berani je la tu.. padehal penakot.. bhahaha!

    ReplyDelete
  5. hai salam kenal .. datag dari blog kaja :)

    ReplyDelete
  6. w'salam..hai cik abang alif haris...:)

    ReplyDelete